Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 10 aylık Selimhan, 60 metrelik uçurumdan yuvarlanan araçtan sağ çıktı

        Muğla'da polise 'arabam çalındı, içinde oğlum da vardı' diye ihbarda bulunuldu. İhbarda bulunan babanın otomobilin el frenini çekmeyi unuttuğu ortaya çıktı. 60 metrelik uçuruma yuvarlanan araçtaki 10 aylık Selimhan ise mucize eseri burnu bile kanamadan kurtarıldı.

        Almanya’dan Marmaris’e tatile gelen 30 yaşındaki Hakan Sahip, bugün saat 11.00 sıralarında ailesiyle Gökova Körfezi’ni kuşbakışı seyretmek için otomobiliyle Sakartepe Mevkisi’nde durdu. Arkada bebek koltuğundaki 10 aylık oğlu Selimhan’ı araçta bırakan Sahip, eşi 27 yaşındaki Saadet Sahip ve diğer oğlu, 3 yaşındaki Kayahan Veysel Sahip ile çay içmek için buradaki seyyar çaycılara gitti.

        Bir süre sonra unuttuğu cep telefonu almak için döndüğünde otomobilini yerinde göremeyen Sahip, '155 Polis İmdat' ihbar hattını arayıp, hırsızlık ihbarında bulundu. Sevk edilen polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, Sahip’in çalındığını ileri sürdüğü el frenini çekmeyi unuttuğu otomobilinin yaklaşık 60 metrelik uçuruma yuvarlandığı belirlendi.

        Yaklaşık yarım saatlik çaba sonucu hurdaya dönen otomobilin bulunduğu yere ulaşan jandarma, polis ve 112 Acil Servis ekibi, minik Selimhan’ı sağ olarak buldu. Bebeğin görünürde hiçbir yarasının olmaması üzerine Sahip çifti gözyaşlarını tutamadı.

        Bebek, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ