Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Suudi Arabistan Konsolosluğu önünde Mısır protestosu

        Beşiktaş'taki Suudi Arabistan Krallığı Konsolosluğunda toplanan Mazlum-Der üyesi yaklaşık 100 kişi Suudi Arabistan'ın Mısır'daki olaylara destek verdiğini ileri sürerek eylem yaptı.

        Ellerinde, 'Suudi America' yazılı pankart ve resimli dövizlerle gelen grup, 'Hain Suud hesap verecek', ' Mısır halkı yalnız değildir' sloganları attı.

        Grup adına basın açıklamasını okuyan Mazlum-Der Başkan Yardımcısı Ramazan Beyhan, 'Adeviye Meydanında toplanan darbe karşıtları yaklaşık 2 aydır onurlu bir direniş sergilemekte, Mısır Ordusu ve onların yedeğindeki baltacı katillerin hedefi haline gelmektedir. Sivil insanların üstüne ateş açılan gösterilerde 3500'ün üzerinde sivilin ölümüne yol açan sistematik bir katliam politikası icra edilmektedir. Dünyanın sessizliği vicdansızca bir tavırla ileri sürülen tek boyutlu ve tek taraflı ağılar kullanılan manipülatif kavramlar ve sergilenen sübjektif tutumlar politik yaklaşımlar ve menfaatler uğruna en temel insani değerlerin dahi hiçe sayıldığını uluslararası arenada 3.Dünyayı terbiye için ileri sürülen kutsal kavramların ne kadar dayanıksız olduğunu göstermiştir.' dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ