Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Köprüde acı kaza: Bir polis şehit oldu

        Engin BELLİ / İSTANBUL (AHT)

        Anadolu yakasına görev için geçmeye çalışan polis memurunun kullandığı motosiklet, Boğaziçi Köprüsü girişinde başka bir motosikletle çarpıştı. Kazada, İsmail Yıldırım isimli trafik polisi şehit oldu. Aynı kazada dizi oyuncusu Elif Kramer ile arkadaşı ise hafif şekilde yaralandı.

        'Şahin' olarak adlandırılan trafik ekiplerinde görevli polis memuru İsmail Yıldırım, görev nedeniyle motosikletle Anadolu yakasına geçmek için saat 17.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü'ne geldi. Yıldırım'ın kullandığı motosikletle başka bir motosiklet, köprü girişinde çarpıştı. Kazada İsmail Yıldırım şehit oldu. Yıldırım'ın cesedi, ilk incelemenin ardından kaza yerinden kaldırıldı.

        OYUNCU ELİF KRAMER DE YARALANDI

        Polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan trafik kazasında diğer motosiklette bulunan dizi oyuncusu Elif Kramer ile arkadaşı Mehmet Palamut da hafif şekilde yaralandı. Kaza sırasında polis memuru ile çarpışan diğer motosikleti Palamut'un kullandığı arkadaşı Kramer'in de motosikletin arkasında oturduğu öğrenildi. Hafif şekilde yaralanan Palamut ile Kramer de olay yerine sevk edilen ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Bu arada, kaza nedeniyle köprü girişi ve E-5 güzergahında yoğun trafik oluştu. Motosikletlerin kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ