Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da bir kişi tartışma yaşadığı sevgilisini boğazından vurdu

        İsmet ACAR / AHT

        Bursa’da, birlikte kafeterya işleten ve aynı evi paylaşan K.A. (31) ile sevgilisi Yüksel Nohut (35) arasında kıskançlık nedeniyle başlayan tartışmada K.A., Nohut’u boğazından silahla vurdu.

        Bursa’nın Altıparmak Mahallesi’nde, iddiaya göre aynı evi paylaşan ve 5 ay önce komşu mahallede devraldıkları bir kafeteryayı işlettikleri öğrenilen K.A. ile Yüksel Nohut arasında, sabaha karşı kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Olay sırasında 28 ayrı suçtan poliste kaydının bulunduğu öğrenilen ve uyuşturucu kullandığı ileri sürülen K.A., ruhsatsız silahını çekerek Nohut’u boğazından vurdu.

        Silah sesini duyan komşuların ihbarıyla eve giden polis, Nohut’un cesediyle karşılaştı.

        ÖNCEKİ SAHİBİNİ DE KARISI ÖLDÜRMÜŞ

        Polis, kaçmaya çalıştığı öne sürülen sevgili K.A.’yla, aynı evi paylaştığı yeğeni S.G. ve onun sevgilisi O.T.’yi gözaltına aldı. Olayda kullanılan silahsa polis tarafından bodrumda bulundu. Nohut’un, sosyal paylaşımsitesinde birlikte fotoğrafları bulunan K.A. için, “İşte bu da benimtek vazgeçilmezim. Her şeyim, aşkım, sevgilim, dünyam” diye yazdığı dikkati çekti. Öte yandan sevgililerin ortak olduğu kafeteryayla ilgili ilginç bir detay da gün yüzüne çıktı. K.A. ile Nohut’un “Meleğim” adıyla işlettikleri kafeteryanın bir önceki sahibiM.A.E.’nin de karısıM.E. tarafından aşırı alkol aldığı gerekçesiyle bıçaklanarak öldürüldüğü, kadının 15 yıl hapse mahkûmedildiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ