Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti'nin İzmir adayı, AK Parti Binali Yıldırım , Binali Yıldırım İzmir

        AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yerel seçim çalışmasını AK Parti İzmir İl Başkanlığı önünde başlattı.

        Adnan Menderes Havalimanı'nda AK Partiler tarafından karşılanan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım daha sonra partisinin İl Başkanlığı önünde kendisini bekleyen partililere hitap etti. Yıldırım, "Bugün şafak 84. 30 Mart. İzmir'in önemli bir günü olacak. İzmir'de hizmet için, İzmir'in gelişmesi için bir sözüm var. Bu meydandan bir sözüm var. Benim için siyaset eşittir hizmet. Gerisi ama gerisi teferruattır." dedi.

        Seçim stratejisini 3S ile formüle eden Yıldırım, 3S'yi 'Sevgi, Saygı ve Samimiyet' olarak açıkladı. Binali Yıldırım, 35 İzmir 35 projelerini tamamlayacaklarını ve İzmir'i dünyanın marka şehirlerinden biri haline getirecekleri sözünü verdi. Yıldırım, "35 projenin 17'sini hayata geçirdik. Kimse çatlamasın. Biz insanı seviyoruz, Yaradandan ötürü yaradılanı seviyoruz. Bizim işimiz sevgi, bizim işimiz samimiyet, bizim işimiz saygıdır. Bu 3 S üzerinde İzmir'i yükselteceğiz. İzmir'i dünyanın marka şehirlerinden birini inşallah birlikte yapacağız. 84 günümüz var. 30 ilçe, 60 beldemizde ve bin 500'e yakın mahallemizde her hemşehrimize ulaşıp projelerimizi anlatacağız. Az konuşup çok dinleyeceğiz, çok çalışacağız ve İzmir'i özlemlerini hep beraber gideceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. 84 günümüz var. 30 ilçe, 60 beldemizde ve bin 500'e yakın mahallemizde her hemşehrimize ulaşıp projelerimizi anlatacağız. Az konuşup çok dinleyeceğiz, çok çalışacağız ve İzmir'i özlemlerini hep beraber gideceğiz. Daha çok programımız olacak. Bugün bir başlangıç. Bugün söylenecek söz şudur; bu şehir bunları hak etmiyor. Bu şehrin kaplumbağa hızıyla gitmesine son vereceğiz. Tüm hizmetlerini Yıldırım hızıyla İzmir'e vereceğiz. Hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ