Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bakanlar Gaziantep'te düzenlenen nikah töreninde buluştu

        Gaziantep'te bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in kızının nikah törenine katıldı.

        Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan nikah törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in kızı Bahar ve Tamer Durakoğlugil'in nikahını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey kıydı.

        Her iki çiften evet yanıtını alan Başkan Güzelbey mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını takdim etmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'a verdi. Bakan İslam evlilik cüzdanının gelin Bahar Durakmoğlugil'e vererek ömür boyu mutluluklar dileyerek düğün hediyesi olarak altın bilezik taktı.

        Nikahın şahitliğini ise Bakan İslam ve Eker'in yanı sıra, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, ve bazı davetliler yaptı. Mutlu çift daha sonra tebrikleri kabul etti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ