Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TEM otoyolunda tarfik kazası

        TEM otoyolu Bolu Dağı Düzce kesiminde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

        Bolu Dağı TEM otoyolu Düzce kesiminde Ankara istikametine yönünde ilerleyen Tarık Bakıroğlu idaresindeki 34 HK 0134 plakalı otomobil, ikinci viyadükler mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek yolda savrulmaya başladı. Yol ortasında ters dönen otomobile aynı yönde seyir halinde bulunan Burak Fazıl Aslan idaresindeki 06 BS 8527 plakalı otomobil çarptı.

        Kaza sonrası yol ortasında ters dönen iki otomobilde bulunan, Tarık ve Mehmet Bakıroğlu, Melek, Hicran, Filiz, Eyüp Can, Furkan ve Ömer Faruk Dargın ile Berkay Metin, Gülgün Efe ve Gülizar Aslan yaralandı.

        Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi yönlendirilirken yaralıların bazıları yolda kendilerine müdahale için beklemek zorunda kaldı. Yaralılar sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından ambulanslara alınarak Düzce ve Bolu'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

        Kaza sonrası yaklaşık bir saat tek şeritten verilen trafik nedeniyle karayolunda uzun kuyruklar oluşurken, trafik, araçların yoldan kaldırılmasının ardından tekrar normale döndü.

        Öte yandan, kazaya karışan bir vatandaş olay yerinde görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırarak darp etmek istedi. Şahıs polis ve jandarma ekipleri tarafından sakinleştirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ