Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Devlet Bahçeli: İranlı uşak 75 gün sonra çıktı herkesi tehdit ediyor

        HABERTURK.COM

        Balıkesir'in Susurluk ilçesinde halka hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedefinde yolsuzluk iddiaları ve tahliyeler vardı.

        "Yolsuzluk kangren gibidir.Yolsuzluk ve rüşveti bu toplumda yaşatmayalım" diyen Bahçeli Reza Zarrab'a da tepki gösterdi.

        Bahçeli, "İranlı uşak var. Herkesi tehdit ediyor. 'Beni çıkartmazsanız sizi yakarım' diyor. Adam 75 günde çıktı. Şimdi İstanbul'da dolaşacak. Bu hak mıdır?" dedi.

        Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:

        MİLLİ İRADE GÜLE GÜLE DİYEBİLİR

        Yüzde 51'le geldik diyen ve her şeye el koymaya çalışan bir şahsı uyarmamız lazımdır. Bu uyarı hepimize düşüyor. Bilmeli ki milli irade yüzde 51'le güle güle diyebilir. İktidarı uyarmak kendisini iktidardan gidebileceğini söylemek bu seçimde de olabilir.

        Cumhurbaşkanlığı seçimi için Türkiye'de kendisine göre güç yaratmaya çalışan Erdoğan, rüşvet sorgulamasında kimi içeriden çıkartırsa çıkartsın.

        İRANLI UŞAK İSTANBUL'DA DOLAŞACAK

        İranlı uşak var. Herkesi tehdit ediyor. 'Beni çıkartmazsanız sizi yakarım' diyor. Adam 75 günde çıktı. Şimdi İstanbul'da dolaşacak. Bu hak mıdır?Öyleyse bunu yapan şahsiyetler, bu yolsuzluk ve rüşveti aklatmazlarsa milletin gözünde var ise cezasını verdirmek, yok ise, 'Bunlar masumdur' demek için adalete yol açmalı ve gereğini yapmalıdır. Bunu yapamazsa Recep Tayyip Erdoğan'a Susurluk'tan sesleniyorum: Omzundaki bu sorumlulukla, bu yolsuzluk ve rüşvet torbasıyla, ayakkabı kutularıyla sen Çankaya yokuşundan çıkamazsın, yolda nefesin kesilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ