Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Erdoğan Antalya mitinginde konuştu: Biber gazı kullanmak polisimin en doğal hakkıdır, Çapulcularla bu iş yürümez, Zaman demeyeceğim Saman diyeceğim

        HABERTURK.COM

        Başbakan Erdoğan Antalya'da , Kepez Spor Salonu yanında düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, muhalefete yüklenirken CHP ve MHP'nin ihanet tuzağına düştüğünü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu DHKP-C'yi gizlemekle suçladı. Erdoğan, montaj olduğunu iddia ettiği ses kayıtlarını yayınlayanların ise casusluk suçundan yargılanacağını belirtti. Emniyet güçlerinin eylemlere müdahale sırasında kullandığı biber gazı konusunda ise "Benim polisimin yaptığı biber gazı kullanmak. Bunu kullanmak güvenlik güçlerinin en doğal hakkıdır. Biz orada polisimizin attığı adımı kınayamayız" şeklinde konuştu.

        İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan önemli satır başları;

        O DEFTERLER KAPANDI

        2 yıl önce onların olimpiyatları vardı. Ama bitti artık. Bizim dünyamızda yok, o defterler kapandı. Bugüne kadar çok aldattılar Türkçe Olimpiyatlarında Atatürk Stadyumu'nda öyle bir şey söyledi ki şaşırdım.

        O gün Peygamber Efendimiz de oradaymış. Bunlarda garip garip şeyler oluyor. Nerede durduklarının farkında değiller.

        NE EKMEĞİ?

        MHP eli kanlı terör örgütüne sempati gösteriyor diyince Bahçeli ispat ediyor. Ne gerek var. Attığın tweetleri gözün görmüyor mu? Ne ekmeği? Kimi aldatıyorsunuz? Elinde sapanla, yüzü poşulu kişiyi görmüyor musunuz? Sonra benim polisime hakaret ediyorsun diyorsun bunun katilini bul.

        BİBER GAZI KULLANMAK POLİSİMİN EN DOĞAL HAKKI

        Benim polisimin yaptığı biber gazı kullanmak. Bunu kullanmak güvenlik güçlerinin en doğal hakkıdır. Biz orada polisimizin attığı adımı kınayamayız. Ama Pensilvanya polisimizin içine de fitne soktu orada da sıkıntılar meydana getirdi onun da bedelini ağır ödüyoruz.

        CHP ve MHP ihanet tuzağına düştüler. Medya ve iş çevreleri iş tuzağına su taşıyorlar. Senin doktorluğun da batsın ne doktoru. İçmeyi bilmiyorsan ben ne yapayım diyor? Vekaleten sen içseydin yerine. Bu adam terbiyeden muaf adam.

        ZAMAN DEMEYECEĞİM SAMAN DİYECEĞİM

        Benim eşim GATA'ya Nejat Uygur'u eşiyle aralarındaki dostluğu sebebiyle ziyarete gidiyor ve GATA'ya eşimi almıyorlar başörtüsü olduğu için bir başbakanın eşi başörtülü olduğu için GATA'ya almıyorlar. Bu adam orayla ilgili ne diyor bu da nerede yazıyor biliyor musun? Ben ona Zaman demeyeceğim Saman diyeceğim. Sen camiye ayakkabıyla da girersin. Sen cami adabını bilmezsin. Gezi olaylarında Dolmabahçe'de girilen o olayları makul gösteren kimlerdi? Devran değişti şimdi GATA'ya giriliyor.

        ÇAPULCULARLA BU İŞ YÜRÜMEZ

        Sandığa gölge düşürmek için çirkin komplo ile ortaya çıkıyorlar. Bunlar yurtdışına kaçıp alçakla saldırı yapıyorlar. Bir cumhurbaşkanını dinlemek suçtur, başbakanı dinlemek suçtur. Bakanları dinleyemezsiniz. Bu ahlaksızlar haftalarca ama montaj ama doğru bunları yayınlıyorlar. Bunlar casusluk suçundan yargılanacaklar. Ben Pensilvanya'ya diyorum yüreğin varsa gel parti kur siyasete atıl. Sandıkta hesaplaşmayı göze al. Hadi bakalım gel. Bırak yalanı, iftirayı. Almış çapulcuları gereğini yapıyor ama onlarla bu iş yürümez bunun bedelini sana ödetecekler.

        CHP GENEL BAŞKANI O ÖRGÜTÜ GİZLİYOR

        İstanbul'da cenaze törenini bahane ettiler. Burak Can'ı şehit ettiler. Yanında 2 kişiyi yaraladılar. Terör örgütü DHKP-C bunu üstlendi. CHP Genel Başkanı o örgütü gizliyor. Bu siyaset değil. Bu demokratik tavır değil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ