Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Erdoğan: 2 sene öncesine kadar Ak Parti'ye oy vermek doğruydu da şimdi neden AK Parti değil ?

        HABERTURK.COM

        Başbakan Erdoğan Muş'tan cemaate seslendi. 30 Mart seçimlerinin önemine dikkat çeken Başbakan Erdoğan, "Şimdi SMS'ler atıyorlar. AK Parti'nin dışında kime oy verirseniz verin. 2 sene öncesine kadar Ak Parti'ye oy vermek doğruydu da şimdi neden AK Parti değil de oralara diyorsun. AK Parti aynı Ak Parti. Burada bir numara var. Rant rant. Mama kaybolunca her şey bozuldu. Ne yaparlarsa yapsınlar." dedi.

        İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları;

        Biz lafçılardan çok çektik. Ne olur artık çekmeyelim. Yasakları ortadan kaldırdık. Bunları CHP mi MHP mi BDP mi ortadan kaldırdı. Bunlar hangi yüzle oy istiyorlar? Baskılara biz son verdik. Bu ülkede hiçbir başbakan Kürt vatandaşım için ağzına 'Kürt kardeşim' ifadesini alabiliyor muydu? Bizi kıskandılar, bölmeye çalıştılar. En son yeni demokratikleşme paketi çıkarttık.

        EVİMİN KARŞISINA LEVHA ASACAKMIŞ

        Çocuklara gereksiz okutulan ant vardı ya ona son verdik. MHP'nin Genel Başkanı iktidar olursak evimin karşısına levhasını asacakmış. İktidar olamayacağını biliyor ya ne yapsın. Laf ola beri gele. Bu ülkede neler yaptılar. Başörtülüsün hizmet alamazsın dediler. İmam hatiplere bile kızlarımızı sokmadılar.

        BURADAN KESELİM VAKTİMİZİ ALMASIN

        CHP'nin Genel Başkanı çıkmış diyor ki başörtüsü sorununu ben hallettim diyor. Ben Kılıçdaroğlu'ndan bahsetmem yerinde değil de. Muş'a gelmemiştir, adresini bilmez. Buradan keselim vaktimizi almasın.

        Türkiye'nin terör meselesini çözme meselesinden rahatsız olanlar var. Sizin kepenkleriniz kapanmıyor ya bundan rahatsız olanlar var, Muş büyüyor ya bundan rahatsız olanlar var.

        ŞİMDİ NEDEN AK PARTİ DEĞİL DE DİĞERLERİ DİYORSUN

        Bugün burada Pensilvanya'dan bahsetmeyeceğim. Siz ne olduğunu biliyor musunuz? Buraya geldi mi? Kapılara geliyor mu? Bunlarda yalan, takiye, iftira, fitne, fesat var ama Müslüman'da bunların hiçbiri olamaz. Pensilvanya benim başörtülü kızlarımıza üniversiteye giremeyince 'başını aç gir' diyor. Bunlara 30 Mart'ta gereken cevabı verelim. Şimdi SMS'ler atıyorlar. AK Parti'nin dışında kime oy verirseniz verin.2 sene öncesine kadar Ak Parti'ye oy vermek doğruydu da şimdi neden AK Parti değil de oralara diyorsun. AK Parti aynı Ak Parti. Burada bir numara var. Rant rant. Mama kaybolunca her şey bozuldu. Ne yaparlarsa yapsınlar.

        PENSİLVANYA'DAKİ ZAT ONUN GİBİ HAREKET ETMEDİ

        İki insan arasındaki mahrem görüşme dinlenir mi? Bunlar dinlediler. Bu şekilde davrananlar dini cemaat olabilir mi? Said-i Nursi, Mekke'de olsam ülkeme dönmek istiyorum diyordu. Ama güya Said-i Nursi'nin peşinde olduğunu söyleyen Pensilvanya'daki zat onun gibi hareket etmedi. Nursi Sibirya'dan fırsatı bulup Türkiye'ye döndü ama bu zat 99'da başka ülkeye kaçtı. Kürt olduğu için Said-i Nursi'nin yanına gitmeyenler şimdi çözüm sürecini sabote etmek için elinden geleni yapıyor.

        Şimdi arabanın sağ tekleri patlarsa sol tekerle devam edilirmiş diyorlarmış. O şekilde şarampole gidersin. Siz o minibüsü devirirsiniz. Bunlar da sınır yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ