Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sokak ortasında vahşet!,Gaziantep'te boşanmak isteyen eşini sokak ortasında öldüren şahıs, sonrada kendisini vurarak intihar etti

        Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP (AHT)

        Gaziantep'te boşanmak isteyen eşini sokak ortasında tabancayla öldüren şahıs, daha sonra başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Olayda hayatını kaybeden talihsiz kadının babası, kızının tehdit edildiği gerekçesiyle bir hafta önce polise başvurduğunu ve bugün de sabah saatlerinde koruma talebinin sonucunu öğrenmek için karakola gittiğini söyledi.

        Gaziantep Şahintepe Mahallesi'nde Sabiha İvenç (36) aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle 15 gün önce kocası Murat İvenç'i (36) terk ederek, 2 çocuğu ile birlikte aynı mahallede oturan babasının evine gitti. Babası Oktay Çöl ile birlikte yaşamaya başlayan kadın bu süre içerisinde şiddet gördüğünü ifade ettiği eşi Murat İvenç'e de boşanma davası açtı.

        GÖĞSÜNE 4 KURŞUN İSABET ETTİ

        İddiaya Murat İvenç kendisinden boşanmak için dava açtığını öğrendiği eşini telefonla arayarak tehdit etti. Saat satıcılığı yaptığı öğrenilen Murat İvenç saat 18.30 sıralarında kayınpederi Oktay Çöl'ün evinin önüne gelerek eşinin dışarı çıkmasını bekledi. Saliha İvenç'in apartmandan çıkmasının ardından önünü kesen Murat İvenç, bir süre tartıştıktan sonra üzerindeki tabancayla peş peşe ateş etti. Göğsüne 4 kurşun isabet eden Saliha İvenç olay yerinde yaşamını yitirdi. Murat İvenç eşini öldürdükten sonra başına tek el ateş ederek yaşamına son verdi.

        YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

        Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede İvenç çiftinin öldüğünü belirlerken, polis ekipleri de görgü tanıklarının bilgisine başvurdu. Görgü tanıkları Murat İvenç'in tartıştığı kadını öldürdükten sonra intihar ettiğini söylediler. Bu sırada olayı duyan İvenç çiftinin yakınları da olay yerine akın etti. Yakınları 2 çocuk sahibi çiftin kanlar içerisinde cesedini görünce gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. Burada fenalaşanlara da olay yerinde hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi.

        "KORUMA BEKLERKEN CİNAYETE KURBAN GİTTİ"

        Saliha İvenç'in babası Oktay Çöl, kızının tehdit edildiği gerekçesiyle bir hafta önce polise başvurduğunu ve bugün de sabah saatlerinde koruma talebinin sonucunu öğrenmek için karakola gittiğini söyledi. Çöl, kızına koruma verilmesini beklerken ölümüne şahit olduğunu belirterek, "Kızım sürekli şiddete maruz kalıyordu ve yanımıza geliyordu. Ama biz çocuklarından dolayı ayrılmalarını istemediğimiz için kızımızı ikna ederek geri gönderiyorduk. Dayanılamaz hale gelince kızım geldi ve boşanma davası açtı. Tehdit edildiği için de şikayetçi oldu. Koruma beklerken cinayete kurban gitti. Torunlarım anne ve babasız kalmasın derken, kızımı kaybettik" dedi.

        Polisin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası İvenç çiftinin cesetleri otopsileri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ