Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Fatma Şahin mazbatasını aldı

        Yusuf KILIÇ / AHT

        30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Fatma Şahin, mazbatasını aldı. Şahin, "30 Mart seçimi milletimizin bize vize verdiği seçimlerdir. Allah bizi mahcup etmesin. Bu şehri nasıl daha yukarı taşırız düşüncesiyle başladığımız yarışı kazandık" dedi.

        ŞAHİN GÖREVİ DEVRALDI

        Mazbata töreninin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na giden Fatma Şahin, kendisini kapıda karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'den görevi devraldı. Siyasi tecrübesiyle halkın karşısında olduklarını belirten Şahin, "Yerel ve genel tecrübeyi birleştirerek, bu kenti büyütmeye devam edeceğiz... Her şey bitiyor, benim bakanlığım bitti. Yakında milletvekilliğim bitecek. Makamlar gelip geçicidir, mühim olan gönüllere ne kadar girdiğimizdir. Allah'ın izniyle biz başkanlarımızla meclislerimizle, güçlerimizi birleştirerek, bu şehir için yapılması gerekenleri yapacağız" diye konuştu.

        Şahin'in yanı sıra merkez ilçeler Şahinbey Belediye Başkanlığı'na seçilen Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanlığı'na seçilen Rıdvan Fadıloğlu da mazbatalarını düzenlenen törenle aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ