Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Mogan Gölü'nde Uğur Canöz'ün cesedi bulundu

        Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Mogan Gölü'nde bir kişi önceki gün kiraladığı deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Deniz bisikleti gölün ortasında terk edilmiş halde bulununca, şahsı bulmak için gölde arama başlatıldı. Yapılan arama sonucunda öğle saatlerinde şahsın cansız bedenine ulaşıldı.

        Olay, önceki gün akşam saatlernide Mogan Gölü'nde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, 38 yaşındaki Uğur Canöz bir saatliğine deniz bisikleti kiralayıp, göle açıldı. Kiralama süresinin dolmasına rağmen Canöz'ün geri gelmemesinden şüphelenen işletme sahibi, başka bir deniz bisikletiyle yola koyuldu. İşletme sahibi bir süre sonra gölün ortasında deniz bisikletini terk edilmiş halde buldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Deniz bisikletinde şahsa ait bazı elbiseler bulundu.

        Ankara İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekibine bağlı dalgıçlar ile polis dalgıçlar sabah saatlerinde gölde arama başlattı. Uğur Canöz'ün yakınları da olay yerine gelip, çalışmaları yakından takip etti.Uzun süren arama-kurtarma çalışmaları öğle saatlerinde sonuç verdi. Uğur Canöz'ün cansız bedeni dalgıçlar tarafından bulundu. Güçlükle bota alınan Canöz'ün cenazesi kıyıya getirildi. Endişeli bir şekilde bekleyen Canöz'ün yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bazı yakınları sinir krizi geçirdi. Cenaze sahipleri arasında kısa süreli arbede yaşandı. Canöz'ün cansız bedeni daha sonra ambulansla morga kaldırıldı. 6 aydır işsiz olan Canöz'ün psikolojik sorunları olduğu ve ilk bulgulara göre intihar ettiği sanılıyor.

        Öte yandan, yaklaşık bir gündür burada bekleyen aile yakınlarından bazıları ise cenazeyi bulan dalgıçlara teşekkür etti.

        Cihan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ