Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kendisiyle dalga geçen arkadaşını bıçakladı,Bartın'da kendisiyle dalga geçen arkadaşını sokak ortasında bıçakladı

        Bartın'da, 30 yaşındaki Abdullah Uğur, kekeme olmasıyla dalga geçtiği aynı işyerinde çalışan 24 yaşındaki Sercan Özhan tarafından sokak ortasında bıçaklandı. O anlar, güvenlik kameralarına da yansıdı.

        Olay, saat 14.30'da Şadırvan Caddesi'nde meydana geldi. Geçen hafta içinde Abdullah Uğur, plastik kapı pencere işindeki işyeri arkadaşı Sercan Özhan'la kekemeliği nedeniyle dalga geçmeye başladı. İki arkadaş bu konuda tartıştı. Sercan Özhan, bugün caddede karşılaştığı Abudllah Uğur'u, "Sen benimle niye dalga geçiyorsun?" diyerek yanında getirdiği ekmek bıçağını çekti ve göğsüne ve karın boşluğuna 4 kez sapladı. Kanlar içine kalan Abdullah Uğur'a tekme de atan Sercan Özhan, daha sonra olay yerinden kaçtı.

        Bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kanlar içinde kalan Abdullah Uğur, yan taraftaki esnaftan yardım isteyerek, bir sandalyenin üzerine oturtuldu. Olay yerine gelen 112 ambulansı ile Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uğur'un ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

        Kaçan Sercan Özhan ise Yalı mevkiinde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne giderek, bıçakla birlikte teslim oldu. Özhan, ifadesi alınması için karakola götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ