Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşi ve kızını ev için öldürmüş

         Neşet KARADAĞ / AHT

        Adana’da eşini ve kızını öldürdükten sonra kaçan baba Hakan Şimşek, intihar etmek isterken operasyonla yakalandı. Şimşek’in borçlarını ödemek için eşinin üzerine olan evi satmak istediği, eşinin razı olmaması üzerine ikisini de öldürdüğü ortaya çıktı.

        Adana'da eşini ve kızını kafalarından tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçan kuaför Hakan Şimşek (44), intihar etmek üzereyken polislerin yaptığı operasyonla yakalandı. Cinayet Bürosu’na götürülüp sorgulanan Şimşek’in, borçları yüzünden bunalımda olduğunu ve devamlı evine icra geldiğini belirterek borçları kapatmak için eşinin üzerine olan evi satmaya karar verdiğini, ancak olumlu yanıt alamayınca cinayetleri işlediğini anlattığı öğrenildi.

        Şimşek’in, “Olay akşamı eşim Nazan’a ‘Evi satalım bu borçlardan kurtulup düzlüğe çıkalım’ dedim. Eşim, ‘Evimi sattırmam’ dedi. Borç yüzünden bunalımdaydım, eşimde bana güvenmeyip evi satmak istemeyince o anda cinnet getirdim. Önce eşimi öldürdüm. Ardından kızımLadin geldi, odasına geçti. Sonrasında kızımı nasıl öldürdüğümü hatırlamıyorum. Cesetlerini battaniyeye sarıp yataklarının üzerine koydum” dediği belirtildi. Öldürülen anne ve kızın cenazeleri bugün toprağa verilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ