Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Okula gidiyorum diye çıktı sır oldu!,Elazığ'da Abdullahpaşa Mahallesi'nde sabah okula gitmek üzere evden çıkan 9 yaşındaki Kadir Yıldırımdinç, 15 saat sonra polis ekipleri tarafından bulundu

        Elazığ'da sabah saat 07.30'da okula gitmek için evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 9 yaşındaki Kadir Yıldırımdinç, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından bulundu.

        Köfteciler Sokak'ta saat 22.30 sıralarında bulunan küçük Kadir'in aç olduğunu söylemesi üzerine, önce karnı doyuruldu. Bulunduğu sokakta, polis tarafından kendisine köfte ikram edilen küçük Kadir, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürülerek bilgisine başvuruldu. Küçük Kadir'in burada, öğretmenin dün verdiği ev ödevini yapmadığı için okula gitmediğini söylediği öğrenildi.

        Kayıp çocuğun alınan ifadesinden sonra teslim edildiği baba Ahmet Yıldırımdinç, polis ekiplerine teşekkür ederek, "Bütün emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Öğleden beri arıyorlardı. Köfteciler Sokak'ta buldular. Oğlum sabah ödevini yapmadığı için okula gitmemiş. Çantasını bir duvarın dibine atarak belediye otobüsüne binmiş ve şehir merkezine gitmiş. Akşama kadar şehir merkezinde gezmiş. Polislere çok teşekkür ediyorum, çocuğumu buldular, hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Emniyet yetkilileri, tüm ekiplerle kentin dört bir tarafında, kayıp çocuğu ararken akşam saat 22.30 sıralarında Köfteciler Sokak'ta bulunduğunu söyledi. Acıktığı için küçük Kadir'e ekmek arası köfte ikram edildiğini belirten polis yetkilileri, daha sonra çocuk şubeye götürüldüğü bilgisini aktardı. Bilgisine başvurulan çocuk, daha sonra babası Ahmet Yıldırımdinç'e teslim edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ