Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Arkadaşları sınıfta döve döve öldürdü, İstanbul Hadımköy İbrahim Özaydın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 4 öğrenci tarafından sınıfta feci şekilde dövüldüğü iddia edilen Ferit Aslan Sarı'nın görüntüleri
        1

        İstanbul Hadımköy İbrahim Özaydın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 4 öğrenci tarafından sınıfta feci şekilde dövüldüğü iddia edilen Ferit Aslan Sarı'nın son anları okulun güvenlik kameralarına yansıdığı belirlendi.

        2

        Kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 21 gün yoğun kalan ve hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Sarı, geçen günlerde memleketi Ereğli'ye bağlı Ormanlı beldesi Caferler köyünde son yolculuğuna uğurlanmıştı.

        3

        SON GÖRÜNTÜLERDE ŞAKALAŞIYOR

        Üzücü olayda hayatını kaybeden Ferit Aslan Sarı'nın son anları, okulun güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

        4

        Kameralara yansıyan görüntülerde arkadaşı ile şakalaşan Ferit Aslan Sarı, ardından sınıfa giriyor.

        5

        Daha sonra Ferit Aslan Sarı'nın şakalaştığı arkadaşının yanına gelen ve isminin K.D olduğu öğrenilen öğrenci, Sarı'nın şakalaştığı çocukla konuştuktan sonra beraberindeki 2 kişi ile birlikte sınıfa giriyor.

        6

        Yaklaşık 2 dakika sonra sınıf içerisinden çıkan bir öğrenci koşarak kaçarken, bir başka öğrenci ise öğretmenler odasına gidiyor. Ferit Aslan Sarı'nın bulunduğu 9/A sınıfına gelen öğretmenler Sarı'yı sınıftan alarak başka bir sınıfa taşıyor.

        7

        Burada yaklaşık 6 dakika tutulan Sarı, daha sonra öğretmen ve öğrencilerle taşınarak bir araca bindiriliyor. Araç öğrencilerin arasından geçerek okuldan ayrılıyor.

        8

        OKUL İDARESİ ŞAKALAŞIRKEN KAFASINI ÇARPTI TUTANAĞI TUTTU İDDİASI

        Öte yandan yaşanan olayda okul idaresi öğrencinin arkadaşları ile şakalaşırken başını çarptığı ve bayıldığı şeklinde bir tutanak hazırlarken; öğrencinin ciğerlerinin patladığı ve beyin kanaması geçirdiği iddia edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ