Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ekmeleddin İhsanoğlu ilk ziyaret için BBP'de Çatı adayı BBP'yi ziyaret etti İlk ziyaret Ekmel Bey'den Köşk ziyareti

        CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, BBP'yi ziyaretinde çok önemli ve çok yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Seçilmesi gereken cumhurbaşkanında bulunması gereken vasıfların neler olduğunu anlattım" dedi.

        CHP ve MHP'nin 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdikleri çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, siyasi parti temsilciliklerini ziyaret ediyor. Sabah saatlerinde ilk olarak BBP'den turuna başlayan İhsanoğlu, görüşmesinin sona ermesinin ardından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte kameraların karşısına geçti.

        BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve genel başkan yardımcılarıyla gerçekleştirdiği görüşmeden dolayı mutlu olduğunu ifade eden İhsanoğlu, "Çok önemli bir görüşme. Çok yapıcı bir görüşme oldu ve bu partinin kurucu Muhsin başkanı tanıyan bir insan, onun çalışma şeklini ve siyasi ahlakını takdir eden bir insanım. Sayın Destici de o yolda giden değerli bir siyasi liderdir. Millete, memlekete sadakatini her fırsatta vurgulayan, bunu değişmeyen bir karakter olarak savunan insan olarak, bu partiyi ciddi bir şekilde geliştiren siyasi lider olarak ben kendisine ve arkadaşlarına nasıl bir görev anlayışı içinde olduğumu ifade ettim" dedi.

        Seçilmesi gereken cumhurbaşkanında bulunması gereken vasıfların neler olduğunu kendilerine anlattığını sözlerine ekleyen İhsanoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

        "Kendilerinden büyük anlayış gördüm ve kendileri de çok müspet bir yaklaşım içerisinde olduklarını ifade ettiler. İlginizden dolayı şükranlarımı sunmak istiyorum. Sayın Başkana ve arkadaşlarına teşekkür ederim vakitlerini ayırdıkları için."

        İhsanoğlu açıklamalarının ardından ziyaretinin ikinci durağı olan DSP Genel Merkezi'ne geçti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ