Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bir kadın cinayeti daha İzmir'de kadın cinayeti Barışmak için götürdü öldürdü İzmir'de cinayet

        İzmir'in Bornova İlçesi'nde, bir süre önce kocasıyla tartıştıktan sonra 5 çocuğuyla ağabeyinin yanına giden 27 yaşındaki Şadiye Aslan, barışmak için kendini alıp eve götüren kocası 34 yaşındaki A.A. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

        Talihsiz kadının henüz 14 yaşındayken A.A. ile kaçarak evlendiği, çocuklarının da en küçüğünün 4 aylık en büyüğünün ise 9 yaşında olduğu öğrenildi. Olay, Altındağ semti 4400 Sokak numara 21'deki evde bugün saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Döküm fabrikasında çalışan işçi A.A., ailevi nedenlerden dolayı eşi Şadiye Aslan ile tartıştı. Tartışma üzerine, Şadiye Aslan ağabeyinden, gelip kendisini almasını istedi. 5 çocuğuyla ağabeyinin yanına sığınan Şadiye Aslan, dün (Çarşamba) kendisiyle barışmak için ağabeyinin evine gelen eşi A.A.'yla konuşup evlerine döndü. Aynı günün gecesi, iddiaya göre A.A., eşi Şadiye Aslan'ın sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabı nedeniyle tartışmaya başladı.

        ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE KURŞUN YAĞDIRDI

        Tartışmanın büyümesi üzerine A.A., evdeki tabancayla, çocuklarının gözü önünde eşi Şadiye Aslan'a ateş etmeye başladı. Vücuduna isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralanan talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken, öfkeli koca A.A., sokağa çıkıp sigara yaktıktan sonra kapının önünde polisin gelmesini bekledi. Silah sesleri üzerine çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, talihsiz kadının öldüğünü belirledi. Polis ekiplerine olayda kullandığı tabancayı verip teslim olan A.A., gözaltına alınırken, ifadesinde, eşinin kendisini aldattığını öne sürdüğü, tartışmanın da bu nedenle çıktığını iddia ettiği öğrenildi.

        ÇOCUK GELİN ÇIKTI

        Olay sırasında evde bulunan en küçüğü 4 aylık en büyüğü ise 9 yaşında olan 5 çocuk yaşadıkları şoku uzun süre üzerlerinden atamadı. Talihsiz çocuklara komşuları sahip çıkarken, Şadiye Aslan'ın henüz 14 yaşındayken eşi A.A.'ya kaçtığı ve 18 yaşına gelince de resmi nikah kıydırdıkları ortaya çıktı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ