Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Oyunu kullandı, öldürüldü Osmaniye'de cinayet 20 yaşındaki Oğuzhan Kanat, tabancayla vurularak öldürüldü

        Neşet KARADAĞ / HABERTÜRK

        Osmaniye'de annesiyle birlikte oyunu kullandıktan sonra evlerine dönen 20 yaşındaki Oğuzhan Kanat, tabancayla vurularak öldürüldü.

        Cumhuriyet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde oturan Oğuzhan Kanat, öğle saatlerinde annesi 60 yaşındaki Nezaket ile evlerinin yakınlarındaki Güneysu İlköğretim Okulu'na oy kullanmaya gitti. Anne oğul oylarını kullandıktan sonra evlerine doğru yürümeye başladı. Oturdukları apartmanın önüne geldiklerinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tabancasını çıkartıp Oğuzhan Kanat'a rastgele ateş etti. Annesinin gözleri önünde başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralanıp kanlar içinde yere yığılan Kanat, götürüldüğü özel hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        POLİSE DE ATEŞ ETTİ

        Olay yerinde 8 boş kovan bulunurken, katil zanlısının 80 GJ 487 plakalı otomobil ile Zorkun Yaylası yönüne kaçtığı belirlendi. Yapılan takipte zanlı, polislere de ateş açtı. Katil zanlısının kaçtığı araç Seyir Tepe Mevkii'nde terk edilmiş olarak bulundu.

        DAHA ÖNCE DE YARALANMIŞTI

        Polis ve jandarma katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatırken, öldürülen Kanat'ın daha önce de silahlı saldırıya uğradığı ve ayağından yaralandığı belirlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ