Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ahmet Davutoğlu Başbakanlık sorusunu yanıtsız bıraktı Bakan Davutoğlu o soruya cevap vermedi Ve Ahmet Davutoğlu konuştu

        Bir takım ziyaretlerde bulunmak için Kars'a gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu gazetecilerin 'Efendim Başbakanlık için sizin isminiz geçiyor' sorusunu "O konulara girmeyelim" diyerek yanıtlamadı.

        Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Kars'a geldi. Bakan Davutoğlu'nu havaalanında Vali Günay Özdemir, Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Çalkın, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve partililer karşıladı. Havaalanından valiliğe geçen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        Bakan Davutoğlu, "Kars için çok önemli bir gün. Fethihin 950. Yıldönümü vesilesiyle de Harakani Hazretlerini ziyaret edeceğiz. Kars bizim açımızdan Malazgirten önce gönül erenleri tarafından feth edilmiş. Sonra da gerçek fetih gerçeklemiş. Anadolumuzun Kafkasya ile irtibatını kuran serhat şehrimiz. Bu vesileyle Kars'ın fethini bir kez daha kutluyorum" dedi. Kendisinin 80'li yıllarda eşinin mecburi hizmeti dolayısıyla Kars'ta bulunduğunu ifade eden eden Davutoğlu, Kars'ta olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ