Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul'da korkunç gasp, İstanbul, Gasp,

        Eray EROLLU-İSTANBUL

        Ümraniye'de 3 Türkmen evlerinde başlarından vurularak,gaspedildi. 2500 dolar ve cep telefonlarını alan saldırganlar kaçarken yaralılardan biri hayatını kaybetti. İkisi ise tedavi altına alındı.

        Ümraniye Parseller Mahallesi Cansel Sokak 37 numaralı 4 katlı bir apartmanın giriş katında yaşayan soyadları belirlenemeyen Türkmenistanlı Rahman, Rojik ve Arif'i silahlı 2 kişinin saldrısına uğradı. Dün saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda saldırganlar, Türkmenleri birer kurşunla başlarından vurdu. Silah sesleri üzerine pencereye çıkan apartman sakinleri, apartman girişindeki merdivenlere yardım istemeye çıkan yaralı Rahman Ruşen'i gördü. Hemen polis ile sağlık görevlilerinden yardım istendi. VErilen adrese gelen polise yaralı Rahman Ruşen, "Beni vurdular. Paramı çaldılar" dedi. Polis, içeri girdiğinde ise ağır yaralı Rojik ile Arif'in cesedini buldu.

        Yaralılar ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, saldırganların 3 arkadaşın 2500 doları ile cep telefonunu aldıklarını belirledi. Evin kapısında ise bir zorlama tespit edilmedi. Polisin bir mobilyacıda çalıştıkları ortaya çıkan Türkmenler'e ait kimlik belgesi veya pasaport bulamadı. Kaçan saldırganlar aranıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ