Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kadıköy'de ortalık karıştı! Kadıköy'de IŞİD protestosunda olaylar çıktı

        Kadıköy'de, HDK-HDP Kadıköy Gençlik Meclisi tarafından IŞİD'i protesto etmek için yapılan yürüyüşte olaylar çıktı. Altıyol Meydanı'nda toplanan grup AK Parti İlçe binasına yürümek isteyince, polis müdahale etti.

        IŞİD'in Kobane'ye yönelik saldırısını protesto etmek isteyen yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde Altıyol'daki Boğa Heykeli önünde toplandı. Grup burada IŞİD aleyhine sloganlar attı. Kalabalık, daha sonra pankartlar ve sloganlar eşliğinde Bahariye Caddesi üzerinden yürüyüşe geçti. Bu sırada, tekrar Altıyol'a dönen grup içerisindeki bazı kişiler, cadde üzerine ateş yaktı.

        Gruptakilerden bazıları da AK Parti Kadıköy İlçe binasına doğru yürüyüşe geçti. Göstericiler, yolda önlem alan polis ekiplerine havai fişek ve taş atınca, polis müdahale etti.

        Çevik Kuvvet ekipleri gaz bombası ve tazyikli su ile grubu dağıtmaya çalıştı. Göstericiler ara sokaklara kaçarken, polis ekiplerinin meydandaki güvenlik önlemi devam ediyor.

        GAZİ MAHALLESİ'NDE GERGİNLİK

        Öte yandan,GaziMahallesi İsmetpaşa Caddesi'nde toplanan göstericiler, oluşturdukları barikatı ateşe vererek caddeyi trafiğe kapattı.Gruptakiler, bir süre IŞİD aleyhine slogan attıktan sonra dağıldı.

        Çevik kuvvet ekipleri, cadde başında TOMA'larla güvenlik önlemi aldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ