Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'nde otomobil takla attı Tünelde korkutan kaza

        İzmit Seka Tünel içinde hatalı solama yaptığı öne sürülen otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobildeki 4 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, İstanbul istikametine gitmekte olan Ramazan C. idaresindeki 41 K 6403 plakalı otomobil iddiaya göre, D-100 Karayolu Seka Tünel içinde hatalı solama yaptığı esnada aynı yönde seyreden 41 HR 600 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil sol şeritteki bankete çarptıktan sonra yolun en sağına geçerek süratle duvara çarptı. Duvarı çatlatan otomobil, daha sonra takla atarak yaklaşık 100 metre boyunca sürüklendi.

        Takla atan otomobildeki sürücü Ramazan C. ile birlikte yanındaki Burak Ç., Enes U. ve Furkan D. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Şans eseri hafif yaralanan 4 kişi ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolunun İstanbul istikametinde trafik Seka Tünel üzerinde verildi. Kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü.

        Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ