Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Koca dayağı hastanelik etti

        AKSARAY'da tartıştığı eşi 45 yaşındaki Kazım G. tarafından tekme, tokat ve kemerle dövülen 2 çocuk annesi 40 yaşındaki Fikriye G. hastanelik oldu. Ambulansla baygın halde acil servise getirilen Fikriye G. tedavi altına alındı.

        Olay, Aksaray'ın Ortaköy İlçesi'ne bağlı Akpınar Köyü'nde dün akşam 21.00 sıralarında meydana geldi. İşsiz olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Kazım G. henüz belirlenemeyen bir nedenle 2 çocuğunun annesi 40 yaşındaki Fikriye G. ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası sinirlenen Kazım G. eşini tekme, tokat ve belinden çıkardığı kemerle dövdü. Yediği dayaktan dolayı bayılan Fikriye G. sesleri duyarak eve gelen komşularının çağırdığı ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aldığı darbeler sonrası yüzü kanlar içerisinde kalan ve vücudunda morluklar oluşan Fikriye G. tedavi altına alındı. Hastaneye ambulansla gelen ve Fikriye G.'nin yaşadıklarını anlatan yeğeni Cennet Solak, gözyaşlarını tutamadı. İşi olmayan Kazım G.'nin sürekli eşini dövdüğünü söyledi.

        Jandarma tarafından gözaltına alınan ve eşini dövdüğünü kabul eden Kazım G.'nin, Aramızda tartışma çıktı. Ben de sinirlendim ve dövdüm. şeklinde ifade verdiği öğrenildi. İfadesinin ardından Kazım G. serbest bırakılırken, dayak yiyen Fikriye G. hakkında ise koruma tedbir kararı alındığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ