Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Otomobilinin bagajından 2 yaralı çıktı!, İstanbul'da bar kavgası

        Olay, geçtiğimiz günlerdeŞişli'de bulunan bir barda meydana geldi. İddiaya göre, hesabı fazla bulan iki arkadaş bar çalışanlarıyla bu nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında gençlerden biri masada bulunan içki şişesini yere fırlattı.

        Barın güvenlik görevlileri taşkınlık çıkaran müşteriye müdahale etmek istedi. Bunun üzerine müşteri dışarıya doğru koşup belindeki tabancayı çıkartarak önce barın içerisine, ardından dışarı doğru doğru ateş açtı. Bu sırada bir güvenlik görevlisi, ateş eden şahsı üzerine atlayarak durdurmaya çalıştı. Barda bulunan başka bir güvenlik görevlisi de diğer gencin üzerine ateş açtı. Silahlı kavga sırasında içeride bulunan diğer müşteriler de büyük panik yaşadı.

        Çatışma sonrası, barın güvenlik görevlisi açılan ateş sonucu bacağından yaralandı. Yere yığılan görevli diğer çalışanlar tarafından araçla hastaneye kaldırıldı.

        BAGAJDAKİ YARALILARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

        Bar görevlileri daha sonra hesaba itiraz edip kavga çıkaran eli silahlı genç ile yanında bulunan arkadaşını tekme tokat dövmeye başladı. İddiaya göre bir süre sonra da görevliler, gençleri başka bir müşterinin aracının bagajına kilitledi. Müşteri durumdan habersiz bagajında darp sonucu yaralanan iki kişiyle bir süre yol aldı. Seyir halindeyken araçtan ses gelmesi üzerine bagajı açan ve yaralı iki kişiyle karşılaşan müşteri, yaralıları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.Şişliİlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olaya karışan 7 kişiyi gözaltına aldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ