Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Türkiye'nin en hızlı büyüyen fuarı, If Wedding Fashion İzmir 3. gelinlik, damatlık ve abiye giyim fuarının açılış galası ünlü modacı Zeynep Acar'ın 25. yılını kutladığı defileyle başladı.

DEFİLEDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

22-25 Şubat 2009 tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan 3. gelinlik, damatlık ve abiye giyim fuarının gala gecesi modacı Zeynep Acar'ın 40 parçalık kreasyonu ünlü mankenlerin katılımı ile gerçekleşti. Defilede sahne alan ünlü manken Tuğba Özay defile sonrası yaptığı açıklamada, İsrail Dışişleri Bakanı eski MOSSAD ajanı Tzipni Livni'nin bir röportajda, ülkesi için gerekirse birini öldürebileceğini ancak kimseyle yatağa giremeyeceğini söylemesine değinerek; "Vatanım için
gözlerimi kaparım vazifemi yaparım" dedi. Özay, "Eğer ülke çıkarları söz konuysa ve eğer ben bir ajansam, gereği neyse yapılır. Hatta bunu şöyle özetleyebilirim ki, bir söz vardır; ailem için kendi çıkarlarımdan, ülkem için ailemin çıkarlarından, insanlık için ülkemin çıkarlarından vazgeçebilirim. Ben bir ajansam ülkem için her türlü fedakarlığı yaparım" diyerek geceye damgasını vurdu.

Gecede sahne alan manken Ece Gürsel ise; "Vatanım için önce zekamla çözmeye çalışırım. Yok eğer çözemezsem her şeyi yaparım" dedi. Defilede Tuğba Özay'ın yanı sıra Ece Sükan, Ceylan Saner, Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Tatsyana, Duygu Akdeniz, Mine Postacı, Pınar İnce, Simge Ünal, Bürde Arslan, Dolunay Ergin, Ebru Özcan, Pelin Süzen, Buse Işık, Merve Mayruk, Ezgi Eryılmaz, Aslı Saygın, Gizem Kükrer, Çağrı Davutoğlu, Burak Gacemer, Necip Can, Berk Ertan, Cihan Tükel, Mert Tükel ve Erman Ertan sahne aldı.

İHA

BAKMADAN GEÇME