Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Usta tiyatrocu Haldun Dormen'in 3 aylık çalışması, "Dün gece yolda giderken çok komik bir şey oldu" isimli müzikalin Galası, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde (SKSM) gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Haldun Dormen'in yanı sıra, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
SKSM'nin kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ettiğini belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay " 'Dün gece yolda giderken çok komik bir şey oldu'yu 35 yıl sonra yeniden sahnelenmesini görmek mutluluk verici. Küçükçekmece Belediyesi olarak bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. SKSM sadece sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmıyor. Öğrencilerimizin devam ettikleri birçok sanat ve bilim kursu da mevcut" diye konuştu.

Bir Broadway müzikalinden uyarlanan ve 35 yıl sonra ilk defa Küçükçekmece Belediyesi'nin katkılarıyla sahnelenen müzikal komedi dalındaki 2 perdelik oyunda, bir kölenin özgürlüğe kavuşmak için çırpınışı anlatılıyor. Dormen'in 55 yıllık sanat hayatında sahnelediği 44'üncü müzikal olan oyunda; Ayşen Gruda, Bilge Zobu, Melike Öcalan'ın da aralarında bulunduğu 19 kişilik ekip rol alıyor.

İHA

BAKMADAN GEÇME