Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Ortaca 16. Çevre ve Turizm Festivalinin final gecesinde sahne alan Ferhat Göçer söylediği şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer Sahneye çıkarken havai fişek gösterisiyle karşılandı.

Festival Alanı'nı dolduran 10 binden fazla dinleyici Ferhat Göçer'in söylediği tüm şarkılarına eşlik ettiler. Sahnede uzun bir zaman kalan sanatçı, bir hayranın çiçek verdikten sonra yere düşüp, ağladığını gören sanatçı sahneden aşağıya inip, hayranına sarılarak teselli etti.

Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'in sahneye çıkmasını isteyen ünlü sanatçı, Belediye Başkanını Festivali düzenleyip, hayranlarıyla Ortaca'da buluşturduğu için teşekkür etti. Belediye Başkanı Karaçelik, sanatçı Ferhat Göçer için: " Doktorluğu kadar insanlığı ve sesi de mükemmel, Kendisini kutlar başarılar dilerim. Ayrıca kendisini Ortaca'nın Fahri Hemşerisi ilan ediyorum" dedi.
Ferhat Göçer, sahnede uzun süre kalarak hayranlarını mutlu ederken tişörtlerinde Türk Bayrağı olan öğrencileri sahneye çıkartarak halay çekmelerini istedi. Vokalisti de Öğrencilere eşlik etti. Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ünlü sanatçı Ferhat Göçer'e festival anısına çiçek ve plaket vererek kutladı.

Ferhat Göçer'in sahne almadan önce, Muğla'ya bağlı Yerkesik Beldesi Türkiye Birincisi İlköğretim Okulu Folklor Grubu Öğrencileri halk oyunlarını oynayarak seyircilerden büyük alkış topladılar. Türkiye Birincisi öğrencilere Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz Festival anısına plaket vererek kutlayıp, başarılarının devamını istedi.

BAKMADAN GEÇME