Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Güvenlik kamerası görüntüleri biber gazı nedeniyle öldüğünü ortaya çıkardı

        İngiltere'nin Seaham kentinde Lenny McCourt'un ailesi güvenlik kamerası görüntüleri sonrası McCourt'un biber gazı nedeniyle öldüğünü iddia etti. Ailesi, 11 Eylül 2010 tarihinde Seaham'da evinde sarhoş olduğu ve çevresine rahatsızlık verdiği için tutuklandıktan sonra aracın arkasındaki kafeste bilincini kaybettiğini ve McCourt'un tutuklanması sırasında iki kez biber gazı püskürtülmesi sonucu fenalaştığını iddia etti.

        Kent polisinin babasına yardım etmediğini ifade eden McCourt'un kızı Tracey McCourt,"Eğer babama yardım etselerdi şimdi hayatta olurdu" dedi. Görüntülerde 5 dakika boyunca babasının ayıltılmaya çalıştığını ifade eden Tracey, "Görüntülerde de açıkça görülüyor ki babamı 5 dakika boyunca ayıltmaya çalışıyorlar. Bu polisler ilk yardım eğitimi almış insanlar olmalılar. Fakat onlar 10 dakika boyunca babam ölürken hiç bir şey yapmadan öylece bakıyorlar" dedi.

        Seaham polis yetkilileri ise olayda yer alan polisler hakkında soruşturma başlatıldığını ve yapılacak tetkikler sonrası suçluların gereken cezayı alacağını ifade etti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ