Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ'de AK Parti, 60 sandıktaki sonuca itiraz ederken, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) ise 6 sandıkta tutanakların yanlış yazıldığını belirterek itirazda bulundu.

        YSK’nın tanıdığı seçim itiraz süresinin bitmesine kısa bir süre kala AK Parti, Hakkari'de seçim sonuçlarına ilişkin bazı sandıklara itirazda bulundu. Seçim Kurulu'na yapılan başvuruda seçimlerde yaklaşık 60 civarında sandık için itiraz edildiği bildirildi. Kentte seçimi kazanan DEM Parti de oyların DEM Parti yerine Demokratik Sol Parti'ye yazıldığını ve sonuçların tutanaklara bu şekilde işlendiğini iddia ederek oyların yeniden sayılması talebinde bulundu. İtiraz süresinin bitmesiyle ilçe seçim kurulu itirazları değerlendirip, kararını verecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler