Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (04 Kasım 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BU sabah saat 08.22’de Boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay bize sahip olduklarımızı sorgulatabilir. Maddi konular, kazanımlar ve parasal işlerimiz öne çıkabilir. Enerjimiz yüksek olacağından iletişimsel konulara her zamankinden daha çok dikkat etmeliyiz. Devrede olan Venüs-Uranüs karşıtlığıyla, ilişkilerimizde sorunlar yaşayabiliriz. Özgürlüğümüze düşkün yapımız karşı tarafın hoşuna gitmeyebilir ya da biz karşı taraftan böyle bir tepki görebiliriz. Olaylara biraz daha anlayışlı ve esneklikle yaklaşmaya özen göstermeliyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, parasal konularda sahip olduklarınızı size sorgulatabilir. Elinize bir para geçebilir. Özel hayatınızda çabuk sıkılmalara ve ilişki kopuşlarına hazırlıklı olun.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızla ilgili önemli bir olay devreye girebilir. Bir ortaklığı veya evliliği bitirme ya da tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı karşınıza gelebilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda problemlerinizin ardında yatan gerçek sebeplerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Olayları davranışlarınızla körüklemekten kaçınmalısınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızdan alacağı- nız haberler sizi hassaslaş- tırabilir. Bir organizasyon, özel hayatınızla sosyal ortamınız arasında dengesizliğe neden

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızdaki yoğunlu- ğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya hassaslıklar yaşamanıza yol açabilir. Kariyerinize ve toplum önündeki duruşunuza dikkat edin.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle, uzak bağ- lantılarınız arasındaki dengeyi koruyun. Etrafınızda olup bitenler sizi de etkileyecek. Bir seyahat, işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir. Ortaya çıkan bir borç veya ödeme sizi sıkabilir. Parasal konularda dengeyi iyi sağlamaya çalışın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, sevdiğiniz insanla ilişkinizde birtakım hassaslıklar oluşturabilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, sevdiğiniz insan için bazı fedakârlıklarda bulunabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşinizde ortaya çıkacak sorunlar sizi zorlayabilir. Günlük hayatınızın ritmindeki hızlanmalar dengenizi bozabilir. Bu dolunayda sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insana ve özel ilişkilerinize daha fazla eğilmelisiniz. Hayatınızda biri yoksa aşk sizi bulabilir. Anne-baba arasındaki çekişmeler ve anlaşmazlıklar devreye girebilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yoğun iş trafiğinizle ailenize göstermeniz gereken ilgi sürekli çakışıyor. Dengeyi iyi kurmalısınız. Bugün, davranış değişiklikleri ve anlık verilecek kararlar sizi zorlayabilir

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli işleriniz, yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları nedeniyle zora girebilir. Olaylara geniş açıdan bakmak isterken, daha sınırlı konularla uğraşmanız gerekebilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ