Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (07 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN Venüs, Akrep burcuna geçiyor. 3 haftalık bu süreçte ilişkilerimizde her zamankinden daha kıskanç, baskıcı ve tutucu olabiliriz. Venüs, Akrep burcunda zararlı bir yerleşimde olduğundan ilişkilerimize daha esnek yaklaşmaya çalışalım. ‘Ya hep ya hiç’ tavrından kaçınalım. Müdanasız hareketler bizi zorlayabilir. Parasal konularda da istediklerimizi yapmakta sıkıntı çekebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda kuşkucu tavırlarınız ön plana çıkabilir. Bu dönem kredi almak istiyorsanız, şartları iyice gözden geçirmelisiniz.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs, özel hayatınıza güzellikler taşıyacak. Ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak. Yalnız sevdiğiniz insanın veya ortağınızın üzerinde baskı kurmayın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş, hizmet ve sağlık alanlarında önümüzdeki 3 hafta boyunca güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Tam aksine, umduğunuz yardımları bulamama ihtimaliniz de var.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. İlişkilerinizde yönlendirici ve kıskanç davranışlardan kaçınmalısınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa aksiliklere hazırlıklı olmalısınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz ama Venüs Akrep burcunu pek sevmediğinden, sorunlar yaşamanız da mümkün.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para evinize giren Venüs, size bu alanda kıyak geçecek. Yalnız Venüs Akrep burcunu sevmediğinden, maddi konularda zorlanmalara da yol açabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda gizlenen taraflar görünür hale geliyor. Hayatınızı oturtmakta zorlanacaksınız. Başkaları bu 3 haftalık dönemde pek umrunuzda olmayabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler ve fedakârlıklar görülebilir. Tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin, ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda görebilirsiniz. Israrcı ve baskıcı davranırsanız, ilişkileriniz zorlaşabilir. İnsanları sıkmamaya gayret edin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İşinizde göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda ilişkilerinizi artırabilirsiniz. Aşırı fevri davranışlarınızı kontrol etmelisiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ