Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (08 Mayıs 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün Ay, Kova burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz, baldır, bacak, ayak bileği ve topuklarımız hassas olacağından, bu organlarımıza yüklenmemeliyiz. Bedenimiz yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak, sosyal olmak, gezmek ve paylaşmak için harekete geçebiliriz.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız, cana yakın, entelektüel, yardım etmeyi seven bir kişiliğiniz var. Etrafınızda hep eğlenceli ve sizi seven arkadaşlarınız olsun istiyorsunuz. Göreceğiniz herhangi bir olumsuzluk sizi kolaylıkla etkiliyor. Entelektüel yapınızı kullanırsanız başarıyı elde edeceksiniz. Bu sene, işlerinizi rahat toparlayacaksınız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre bağlantılarınızın önem kazanacağı bir gün içindesiniz. Kısa vadeli planlarınızda kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz. Fazla para harcamaya dikkat etmelisiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli işlerinizde kafanızdaki planların tıkır tıkır işlediğini görebilirsiniz. Düşüncelerinizi insanlara açmanıza gerek yok. İşbirlikleriniz hayatınıza olumlu etki edecek.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi hayat görüşünüz, kuracağınız doğru ilişkilerle destekleniyor. İşlerinizden istediğiniz sonuçları alacaksınız. Çevrenizdeki insanlar size yardım etmek için çabalayacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş hayatınızda parasal konuşmalarınız istediğiniz gibi şekillenecek. Önemli sırlarınızı paylaştığınız arkadaşlarınız bazı konuşmalarıyla sizi yarı yolda bırakabilir, dikkat edin!

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başka insanlarların düşüncelerine önem verecek, onlarla beraber hareket etmek isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla geçmiş konuları konuşabilir, ondan yardım alabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük iş hayatınızın akışı bugün daha rahat bir atmosferde akabilir. Söz verdiğiniz işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Sevdiklerinizi gözünüzde yüceltmekten kaçının.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız kafanızı rahatlatacak. Dengeye ihtiyacınız var. Farklı insanlardan alacağınız güzel desteklerle bu dengeyi sağlayabilirsiniz.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerinizi ev ortamında tamamlamak isteyebilirsiniz. Evinize yapacağınız harcamalar sizi sevindirebilir. Parasal konulardaki sorunlarınızı aşmaya başlıyorsunuz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişiminizi sağlam tutarsanız işlerinizde istediğiniz sonuçları yakalayabilirsiniz. Özel hayatınızda çok çabuk demoralize olabilirsiniz ama kendinizi toplamanız gerekiyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Alacağınız güzel haberler iş alanlarınızda yaşadığınız sıkıntıları geride bırakmanızı sağlayacak. Arkadaş ortamlarınızda düşüncelerinizi, fikirlerinizi paylaşırken fazla abartmayın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayat sizi nereye çekerse oraya yönelmek yerine bu aralar işlerinizle paralel yürüyen konulara el atmalısınız. Girişimleriniz konusunda acele etmeyin, doğru zamana az kaldı.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizin maddi tarafını zorlanmadan halledeceğiniz bir gün olabilir. Üzerinize gelen konulardan sıyrılmak için büyük olayları görmeniz ve fark etmeniz gerekiyor.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ