Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (13 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BU hafta başı gökyüzünde 2 olumlu gezegenin kavuşumuyla ilişkilerimizde keyif, neşe, bolluk ortaya çıkacak. Önemli ilişkiler devreye girerken, maddi konularda abartılı ve müsrifçe davranışlar ortaya çıkabilir. İlişkilerimizden fayda görebiliriz. Kendimizi mutlu, iyimser, şanslı ve yaratıcı hissedebiliriz. Bugün, ilişkilerimizde var olan sahiplenme, kıskançlık ve yönlendirme gibi duygularımız devreye girebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak parasal işlerinizde güzel haberler alabilirsiniz. Bu dönemde göreceğiniz rüyalar hayatınızda etkili olabilir. İş hayatınızda alacağınız haberler moralinizi bozabilir.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sevdiğiniz insanla mutluluğunuzu artıracak aktiviteler içine girebilirsiniz. Başkalarının parasal sorumluluklarına fazla takılmamaya özen göstermelisiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Alacağınız önemli bir iş teklifi sizi mutlu edecek. Yemeye içmeye meiliniz çok yüksek olacak. Bir yandan da sağlığınızla ilgili çok güzel haberler devreye girecek.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda oldukça keyifli temaslar altındasınız. Bir bebek haberi alabilirsiniz. İlişkilerinizdeki keyif, sıkıntı yaşadığınız alanları kolay aşmanızı sağlayacak.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda bereket, bolluk ve güzel ilişkiler devreye giriyor. Bir anlamda zorlandığınız konuları irdeleyerek güzel ilişki çözümlerine kavuşabilirsiniz.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta başı karşınıza çıkacak olan iletişim fırsatları, yüzünüzü güldürecek. Yakın çevrenizdeki insanların hayatlarında da güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda güzel teklifler devreye girecek. İlişkiler size doğru bir şekilde para kazandıracak. Güne başlarken yaşadığınız isteksizlikler geride kalacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyalleşmek, bu hafta başı sizi çok mutlu edecek. Özel ilişkilerinizin, parasal durumunuza olumlu yansıması söz konusu. Sıkıntılarınızı üzerinizden atacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizde güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek manevi anlamda size çok iyi gelecek. Ruhunuzla olan bağlantınızı kuvvetlendiriyorsunuz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizde ilişki içinde olduğunuz insanlardan çok güzel şanslar yakalayacaksınız. Aşk hayatınızda şans rüzgârı sizin yönünüzden esecek.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iş ve kariyer alanlarınızda şansı, keyfi ve mutluluğu deneyimleyebilirsiniz. Partnerinizin ailesiyle olan bağlantılarınız giderek kuvvetleniyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzaklardan gelecek harika bir teklif ayağınızı yerden kesebilir. Seyahat, medya ve yurtdışı bağlantılı işler ile eğitim konularında şansınız çok yüksek olacak.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ