Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (16 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN gökyüzünde oluşan Venüs-Neptün olumlu açısıyla oldukça romantik, yardımsever ve sevgi dolu etkilere açık olacağız. Sanatsal işlerimizde yaratıcılığımız artarken, sevdiklerimizle geçirilecek güzel vakitler hayattan alacağımız keyfin yükselmesini sağlayacak. Hafta başında aldığımız güzel etkileri, bugün daha keyifli ve olumlu bir forma sokabiliriz. Günün tadını çıkarmalıyız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizi anlayacak bir partnerle mutlu olabilirsiniz. Gizemli hareket etmek istediğiniz konularda hayat size yardım edecek. Değişiminiz insanların ilgisini çekecek.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile ortamlarınızda enerjiniz tam da istediğiniz gibi çalışacak. Vaktinizi evinizde harcasanız bile, özel hayatınızda romantik ve sevgi dolu etkileşimleriniz olacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beraber çalıştığınız insanlara, geleceklerini düzenlemeleri konusunda yardımcı olabilirsiniz. İş alanlarınızda insanlar sizin için önemli fedakârlıklarda bulunacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde çok romantik etkiler altındasınız. Tanımadığınız insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Çıkacağınız bir seyahat güzel geçebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatında barışı sağlayıp mutluluğunuzu artırabilirsiniz. Bu aralar vaktinizi evinize harcamak istiyorsunuz. Sevdiğiniz insanla romantizm yaşayacaksınız.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizle yapacağınız ortaklaşa planlar devrede olacak. Romantik etkiler altında olacaksınız. Etrafınızdaki insanlardan duyacaklarınız sizi hareketlendirebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yanında çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlara karşı maddi yönden anlayışlı olabilirsiniz. Yardımsever tavırlarınız size para kazandırabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinize yönelik işlerinizde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu sevgi dolu yaklaşım, aşk hayatınızda da yelkenleri çabuk suya indirmenize neden olacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizden çeşitli yardımlar görebilir, zorlandığınız konuları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Aile hayatınızda kendinizi huzurlu ve rahat hissedeceksiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sizden yardım bekleyen kişilere, sosyal çevrenizin kapılarını aralayabilirsiniz. Başka insanlar için bir şeyler yapmak size kendinizi çok iyi hissettirecek.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz. Kuracağınız güzel ilişkilerin karşılığını parasal olarak alacaksınız. Etrafınıza yardım etme isteğiniz güzel sonuçlar verecek.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli işlerde yaratıcılığınız göz kamaştıracak. Bu aralar motivasyonunuzu para üzerinden sağlayabilirsiniz. Seyahat ve dış ortamlarda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ