Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (20 MART 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN Güneş, Koç burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğimizde cesur, atak, lider, sosyal ve güçlü taraflarımızı ortaya çıkarabilir. Hayat enerjimiz yükselecek. Aşağıdaki yorumlar Güneş’in 1 ay boyunca sizi hangi alanlarda etkileyeceğine dair. Lütfen yükselen burcunuzu da okuyun.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjiniz yükselecek. Girişimleriniz adına olumlu bir dönem başlıyor. Kendinize olan güveniniz artacak. Yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Güneş, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen gösterin

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önümüzdeki 1 ay boyunca sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınızda çok önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi kariyer alanlarınızda göstereceksiniz. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Hırsınızı işinize kaydıracaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim ve hukuk alanlarında ortaya koyabilirsiniz. Bu alanlarda şartlar sizin lehinize olacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gizemli ve ruhani konuların ilginizi çekeceği bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçte sizi dönüştürecek ve değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Şartlar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor. Daha fazla çalışacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşıyacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca hayatı daha çok keyifli yönleriyle algılayabilirsiniz. Aktivitelerde ve sportif faaliyetlerde ölçülü bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizin sizin için her şeyden önemli olacağı bir dönem beşlıyor. Evinizle ilgili konularla, ev alım-satım-kiralama gibi işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim veya bilgisayar alanlarında bir işiniz varsa kendinizi göstereceksiniz. İşleriniz hızlanacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para konuları sizin için önemli olacak. Kendinizi rahatça göstereceğiniz bu dönemde meyveleri toplamaya, kazancınızı artırmaya başlayacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ