Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (30 MART 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar Ay boşlukta olacak. Bu yüzden, gün içinde önemli işlerimizden istediğimiz sonuçları almamız zor olabilir. Gergin enerjilerle başedebilmek için sakinleşmeye ve kendi içimize dönmeye çalışmalıyız. Gün içinde kendimizi çok fazla zorlamayalım.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; sosyal, güçlü, etkili ve toleranssız bir insansınız. Etkili ve güçlü arkadaşlarınız sayesinde hayatta istediğiniz birçok şeye sahip olacaksınız. Kendinizi göstermeyi ve ön planda olmayı seviyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli açılımlar olabilir. Hayata daha pozitif gözlerle bakmalısınız.

        REKLAM

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük hayatınızın koşturmaları ve parasal konularla ilgileneceksiniz. Özel ilişkilerinizde aşırı iyimserlikle ilerleyebilirsiniz. Sıkıntı yaşadığınız konuları özel ilişkilerinizle aşacaksınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata daha iyimser ve umutla bakmak istiyorsunuz. Sosyal ortamlarınızdaki sıkışmaları ve maddi sorunları, iş hayatınızda karşılaşacağınız değişik fırsatlarla kolayca aşabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yuvanızda kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. İşle ilgili sıkıntılarınızı halletmek için kolları sıvayacaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlarla geleceğinizi ilgilendiren işlerinizi konuşabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün sosyal çevrenizle bağlantılarınız kuvvetli olabilir. Kariyerinizdeki oluşumlar sizi rahatlatırken, az tanıdığınız insanlarla ilişkilerinizde sorun yaşamaya açık olacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızdaki görüşmelerinizi artırabilirsiniz. Farklı düşünceler bu aralar size fazlasıyla cazip gelebilir. Bugün, maddi konularda çok fazla risk almamaya özen göstermelisiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda farklı insanlarla bir araya gelmek isteyeceksiniz. Parasal olanaklarınızın artması ilişkinizde yaşadığınız sorunları hafifletebilir. Daha rahat olmaya çalışın.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri plandan takip edilecek işlerinizin üzerine eğilebilir, kafanızda bazı planlamalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda sizi sıkıntıya sokan durumlara karşı sevdiğiniz insanlardan tavsiye alın.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki insanlarla ortak planlar içine girebilirsiniz. Risk almanız gereken kararlarda, parasal konularda hareket etmemeye özen gösterin. Olumsuz duygulardan arının.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız yerlerde mantıklı ve iş bitirici tavırlar sergileyeceksiniz. Aile hayatınızdaki olumsuzlukları, aşkla ve çevrenizin size sunacağı imkânlarla aşmaya çalışın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni fikirler size cazip gelebilir. Yaratıcılığınızı kullanacak, sevdiklerinizle planlar yapacaksınız. Kariyerinizdeki gelişmelere odaklanmalı, yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Aile hayatınız için yapacağınız bazı ödeme veya harcamalar bugünün konusu olacak. Fikirlerinizde gelgitleriniz yüksek ama iyimser duygularınızı ön plana çıkarmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal alandaki güzel gelişmeler harcamalarınızı artırabilir. Özel ilişkilerinizde kısa vadeli planlar ve doğru iletişimle günü iyi kapatacaksınız. Kafanızı kurcalayan konular olabilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ