Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hasta yatağında nikah tazeledi

        Manisa'daki bir palet fabrikasında işçi olarak çalışan Şaban Gargı, 7 yıl önce, 23 yıllık eşi 44 yaşındaki Sevcan Yamaç'tan boşandı. 20 yaşındaki bir oğlu bulanan Sevcan Yamaç, geçen ay felç geçirip, yatağa bağımlı hale geldi. Şaban Gargı, kavgalı olarak boşandığı eşinin yatağa bağımlı hale geldiğini öğrenince, destek olmak için soluğu yanında aldı.

        İKİNCİ KEZ NİKAH KIYDILAR

        Gargı, çocuğunun annesinin başından biran olsun ayrılmayıp, ona destek olmaya başladı. Eski günleri de yad eden ikili, tekrar evlilik kararı aldı. Gargı, boşandığı eşiyle tekrar evlenebilmek için Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memurluğu'na başvurup, gün aldı.

        REKLAM

        İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

        Habertürk Haber Merkezi'nden Ahmet Ünsal'ın haberine göre,Sevcan Yamaç'ın yatağa bağımlı olması nedeniyle nikah Hafsa Sultan Mahallesi'ndeki evinde nikah memuru Meral Tuna tarafından kıyıldı. 7 yıl sonra tekrar hayatlarını birleştiren çift büyük mutluluk yaşadı. İkinci baharını yaşadıklarını vurgulayan Şaban Gargı, 23 yıllık evliyiz. 2011 yılında bir tartışma nedeniyle boşandık. Şimdi ikinci kez nikah kıymaya karar verdik. Eski günleri hatırladıkça bir araya gelme ihtiyacı hissettik. Eşimi ölünceye kadar seveceğim dedi.

        Felç nedeniyle yatağa bağımlı yaşamak zorunda olduğu için zor günler geçiren Sevcan Yamaç da 1 aydır felçliyim. Eşimle tekrar evlendiğim için mutluyum. Eşimi seviyorum diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ