Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Kendisinden ayrılmak istemeyen eski sevgilisi Akın Büyüoğlu'nu tehdit ettirmek amacıyla Yaşar Öz'ün adamı Abdülcabbar Kibaroğlu'nu azmettirdiği ileri sürülen Tuğba Özay, tutuklu olarak Paşakapısı Cezaevi'ndeki 10. gününü geride bıraktı. Tuğba Özay'ın Paşakapısı Cezaevi'nde geçirdiği her gün, ünlü mankenin tuttuğu günlükte toplanıyor.

Kendisinden ayrılmak istemeyen eski sevgilisi Akın Büyüoğlu'nu tehdit ettirmek amacıyla Yaşar Öz'ün adamı Abdülcabbar Kibaroğlu'nu azmettirdiği ileri sürülen ve Rulet Operasyonu dahilinde tutuklanan Tuğba Özay'ın, Paşakapısı Cezaevi'ndeki 10. günü geride kaldı. Özay'ın günlük olarak kullandığı defterdeki satırlardan, ünlü mankenin hapishaneye alışmaya çalıştığı buna rağmen uyum sağlamakta zorlanmadığı açıkça görülüyor. Burada olmak çok zor.

Günlüğüne "Bütün günümü kitap okuyarak ve televizyon seyrederek geçiriyorum. Burada yeni bir arkadaşım oldu. Koğuşta tek Türkçe bilen, Bulgar bir tutuklu. Kendisiyle bol bol dertleşiyor sohbet ediyoruz. Buradaki mahkum arkadaşlar bana çok yardımcı oluyor. Çamaşır ve bulaşık bile yıkatmıyorlar" diye yazan Özay, cümlelerine şöyle devam ediyor:

"Kendimi iyi hissettiğim zamanlarda mahkum arkadaşlara aerobik dersi veriyorum ve onlarla voleybol oynuyorum. Burada vakit geçirmek çok zor. Geceleri erken yatıp uyumaya çalışıyorum fakat sabah 5-6 gibi uyanıyorum. Burada geçirdiğim sıkıntılı günler yüzünden yemek yerken çok zorlanıyorum. Cezaevi yemeklerine yeni alıştım ve bu süre içinde tam 3 kilo verdim."

Hürriyet

BAKMADAN GEÇME