Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika İYİ Parti'de Haluk Ulusoy istifa etti

        Meral Akşener tarafından 25 Ekim'de kuruluşu açıklanan İYİ Parti'nin Kocaeli İl Başkanı olan Haluk Ulusoy istifa etti. İşadamı Haluk Ulusoy istifa gerekçesi olarak sağlık sorunlarını gösterdi.

        "ZARAR VERMEMEK İÇİN"

        Habertürk Haber Merkezi'nden Caner Aktan'ın haberine göre, Genel Başkan Meral Akşener'in doğduğu ve büyüdüğü kentte görev almanın kendisini mutlu ettiğini belirten Ulusoy yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

        "Bu bilinçle gelen her telefona cevap vermek, gelen her mesaja karşılık vermek için büyük çaba gösterdim. Bir haftadır nerede ise geceleri sadece 4 saat uyku için zaman bulabildim. Gün erken başladı ve çok geç bitti. Her ne kadar bu tempodan hiçbir mutsuzluğum olmasa da, dün akşam sağlığım bu aşırı tempo karşısında uyarı vermeye başladı. Dün akşam aşırı yükselen tansiyonumu düşürmek çok uzun zaman aldı. Geçmişten beri gelen kardiyolojik problemlerimden ötürü son günlerde yüklendiğim aşırı stresin önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceği gerçeği, eşim ve çocuklarımdan bu sebeple gelen büyük baskı, doktorumun da onlara katılması beni karar almaya zorunlu kılmıştır. İYİ Parti hareketine sağlığım el vermediği için, ilerleyen günlerde zarar vermemek adına, henüz daha yolun çok başındayken İYİ Parti İl Başkanlığı görevimi bıraktığımı kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ