Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İYİ Parti'nın teşkilat atamalarında ‘merkez’ kaygısı yaşanıyor

        MERAL Akşener’in kurucu genel başkanlığında, MHP’den ayrılan muhaliflerin başını çektiği kadroların öncülüğünde kurulan İYİ Parti, iki koldan çalışmaya başladı. Gazete Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre Akşener, Anadolu gezileri kapsamında Ahlat’ta 15 günlük kamp kurarken, eşzamanlı olarak Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da kendisine emanet edilen teşkilatı oluşturmaya başladı. 6 ilin başkanlarını belirleyen Aydın, bu isimleri geçen hafta basına tanıttı.

        DYP kökenli eski MHP Milletvekili Yener Yıldırım’ın başlangıçta Ankara İl Başkanı olarak görevlendirildiği, 3 hafta ilçelerde çalışma yapan Yıldırım’ın haberi olmadan, resmi başkanın Mesut Özarslan olarak açıklandığı belirtiliyor. Aydın’ın, “merkez”e hitap eden bir teşkilatlanma kaygısından çok kendi ekibini oluşturma saikiyle hareket ettiğini savunan MHP kökenli İYİ Partililer, Ankara özelinde yaşanan bu atama krizinin, daha işin başında partiye “sağdan-soldan” gelebilecek desteği kesebileceği, merkezden harekete katılabilecek kadroları ürkütebileceği endişesini dile getirdi.

        REKLAM

        GENEL MERKEZ AÇILIYOR

        Meral Akşener’in Twitter hesabından, genel merkez binasının 11 Kasım Cumartesi günü açılacağı duyuruldu. Mustafa Kemal Mahallesi’nde tutulan binada, onarım ve dekorasyon çalışması yapılıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ