Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de bir evin salonuna kurdukları serada uyuşturucu yetiştirmişler!

        Uyuşturucu satıcıların son dönemlerde polisin aldığı önlemler üzerinde doğu illerinden uyuşturucu getirememesi üzerine evlerde kurdukları seralarda uyuşturucu yetiştirdiğini belirleyen Narkotik timleri Urla, Konak ve Buca ilçelerinde çalışma başlattı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Neşet Dişkaya'nın haberine göre, yapılan çalışmalar sonrası İzmir'in Urla ilçesinde bir dairede kurulan serada uyuşturucu maddesi yetiştirildiği tespit edilmesinden sonra ekipler operasyon başlattı. Operasyon ile E.S.(28), A.A.(22), S.Y.(21), N.B.(18), C.A.(39), O.Ç.(25), Ü.S.(35), E.A(42), ve C.S.(22) isimli kişiler gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılara ait olan Urla'daki eve giren ekipler, evin salon kısmına kurulan uyuşturucu serasını buldu. Zanlıların burada yeştiştirdiği uyuşturucuyu özellikle gece kulüplerinde piyasaya sürdükleri bildirildi.

        REKLAM

        YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

        Zanlıların Urla, Buca ve Konak'ta bulunan evlerinde yapılan aramalarda, 25 kök hint keneviri, 280 gram esrar maddesi, satışa hazır hale getirilmiş 92 adet kilitli şeffaf poşet içerisinde 15 gram bonzai, 432 gram taş kokain maddesi, 25 gram toz kokain maddesi, toz kokaini, taş kokain haline getirmekte kullanılan 11 adet şişe içerisinde sıvı madde, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 25 adet av tüfeği fişeği, 9 adet tabanca fişeği, 1 adet şarjör ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

        Narkotik Şube Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan ve aynı zamanda aralarında, "Torbacı" tabir edilen sokak satıcılarının da bulunduğu 9 zanlı işlemleri ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        LÜKS OTOMOBİL İLE GETİRLEN BONZAİ KENTTE GİRMEDEN YAKALANDI

        İzmir polisi, evde kurulan uyuşturucu serasına operasyon yaptığı sırada, lüks marka otomobil ile İstanbul'dan yüksek miktarda uyuşturucu getireleceği istihbaratını alması üzerine harakette geçti. Bornova Çiçekli Köy'de durdurulan otomobilde 6 kilo 220 gram sentetik uyuşturucu bonzai ele geçirildi. Otomobilde bulunan ve gözaltına alınan E.C. ile Ö.E.'nin evinde yapılan aramada ise çamaşir makinası içine saklanmış 1 kilo 20 gram bonzai daha ele geçirildi.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ