Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirveyi yakalama mücadelesi veren Bucaspor 1928, evinde Afyonspor'la golsüz berabere kalıp yara aldı. Grupta 15 maçtır yenilmese de bu sonuçla lider Esenler Erokspor'un 9 puan gerisine düşen Bucaspor 1928'de iki oyuncuyla da yollar ayrıldı.

        Sarı-lacivertlilerin geçen sezondan bu yana formasını giyen stoper Mazlum Demir ve orta saha Taşkın Çalış'la vedalaştığı açıklandı. Açıklamada, "Kulübümüz, futbolcular Mazlum Demir ve Taşkın Çalış'la sezon sonuna kadar olan alacakları ödenmesine rağmen sözleşmelerini haksız feshetmek suretiyle yollarını ayırmıştır. Kulübümüzden alacaklı olmamalarına rağmen fesih işlemi gerçekleştiren futbolcular için gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Bucaspor 1928 çatısı altında mücadele etmek isteyen ve kulüp değerlerine sadık futbolcuların alacakları muntazam bir şekilde ödenmektedir" denildi.  

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler