Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde Zonguldak Kömürspor'u 3-0 yenerek düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9'a çıkaran Altınordu'da Teknik Direktör Atilla Küçüktaka öğrencilerini uyardı. Kırmızı-lacivertli takım Zonguldak zaferi sonrası soyunma odasında büyük sevinç yaşarken, oyuncularından sonra odaya giren tecrübeli teknik adamın, "Önemli bir galibiyet aldık. Hepinizi tebrik ediyorum ancak galibiyeti büyütmeyelim. İşimiz daha bitmedi. Aynı disiplinle devam edeceğiz. Kalan 8 maçta bize yakışan oyun ve mücadeleyi sürdüreceğiz. Kesinlikle kimseden gevşeme istemiyorum" mesajı verdiği ifade edildi. Bu hafta 1461 Trabzon'a konuk olacak İzmir ekibinde cezalı Alperen forma giyemeyecek.

        EGE ARSLAN'A MİLLİ DAVET

        Altınordu'da genç orta saha oyuncusu Ege Arslan, U18 Milli Takımı'nın Estonya ve Moldova ile oynayacağı özel maçların aday kadrosuna çağırıldı. TFF'den yapılan bilgilendirmeye göre milliler, 20-23 Mart'ta Antalya'da Estonya ve Moldova ile özel maçlarda karşı karşıya gelecek. Kulüpten yapılan açıklamada, "Aday kadroya davet edilen oyuncular, 16 Mart Cumartesi günü Antalya'da toplanacak. Aday kadroya çağırılan futbolcumuza ve millilerimize başarılar dileriz" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler