Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka'da kulübün geçen yıl 120 takside böldürülen kamu borçlarının ödenmesi daha önce 2 kez aksarken, şubat ayında Başkan İlker Ergüllü göreve geldikten sonra kendi içinden havuz oluşturarak ödeme yapıp taksitlendirmenin bozulmasını önleyen yönetimin, kalan borçlarını aksatmayacağı öğrenildi.

        Kaf-Kaf, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında taksitlendirilen SGK ve vergi borcu ödemelerini geçen kasım ve ocak ayında yapmadı. Üçüncü kez ödemenin yapılmaması durumunda taksitlendirmenin bozulması tehlikesi yaşayan yeşil-kırmızılılar, geçen ay Başkan Ergüllü ve 2'nci Başkan Mustafa Karabağlı'nın girişimleriyle 1.2 milyon TL tutarındaki borç taksidini yatırırken, bundan sonraki aylarda da kamu borçlarının düzenli ödenip taksitlendirmenin aksatılmayacağı belirtildi. Geçen ay futbol takımına hakediş, teknik heyet ve personele maaş ödemelerini de yaparken, Alsancak Stadı'nın biriken 5 maçlık kirasını da yatıran Karşıyaka'da dün basketbol takımına maaş ödemelerinin gerçekleştirildiği kaydedildi. Yıllardır her yıl artan büyük borç yüküyle boğuşan Karşıyaka, maratonun kalan bölümünde yönetimin oluşturacağı kaynak ve sponsor katkılarına güveniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler