Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'de, raylı sistem taşımacılığının yapıldığı aktarma merkezinin önünde Çetin Ermiş'i (71) tabancayla öldürüp, Ü.E. (32) ve İ.A.'yı (47) da yaralayan O.K. (29) ve H.D. (31), polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.  

        Olay, geçen 19 Mart'ta Halkapınar Aktarma Merkezi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişilerce açılan ateşte, kurşunların hedefi olan Çetin Ermiş ölürken, Ü.E. (32) ve İ.A. (47) yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

        SALDIRGANLAR YAKALANDI

        İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucunda, saldırının şüphelileri O.K. ve H.D., suç aleti tabanca ile birlikte bugün yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada, O.K. ve H.D.'ye yardım ettiği tespit edilen A.K. (29), H.E. (41), H.Y. (34), İ.Ü. (24) M.F.K. (34), Ö.Ç. (29)ve H.Y. (34) isimli 7 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye çıkan 2 zanlı ve 7 si de saldırıya yardım eden  toplam 9 şüpheliden 7'si tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın, husumet ve alacak verecek meselesinden dolayı gerçekleştiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler