Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta hafta içi mesaisinde konuk olduğu Afyonspor'u 2-0 mağlup eden Altınordu'nun deplasmandaki 10 maçlık galibiyet hasreti sona erdi. Rakibini ikinci yarıda Onur Toprak'ın golleriyle dize getiren İzmir temsilcisi, bu sezon dış sahadaki 2'nci galibiyetini elde etti. Kırmızı-lacivertliler evinde lider Esenler Erokspor'u yendikten sonra Afyon ekibini de mağlup ederek bu sezon 2'nci kez üst üste 2 galibiyet aldı. Altınordu, 28 Ekim 2023'te Zonguldak Kömürspor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetten 159 gün sonra Afyon'da kazanarak evine 3 puanla döndü.

        Altınordu Teknik Direktörü Atilla Küçüktaka zorlu bir deplasmandan 3 puanla ayrıldıklarını belirterek, "Maçtan önce her iki takım açısından sezonun en kritik maçlarından birisini oynama düşüncesindeydik. Afyonspor'u iyi analiz ettik. Son haftalarda oynadığımız maçların temposunun altında bir mücadele ortaya koyduk. Ligin sonu yaklaştıkça maçların zorluk derecesi artıyor. İki takımın oyununu takdir etmek lazım. İki güzel gol atarak bu zor deplasmandan galip ayrılmayı bildik" diye konuştu.

        Altınordu ligde pazar günü Diyarbekirspor'u konuk edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler