Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF3’üncü Lig 2’nci Grup’ta üst üste 3 galibiyetle son 3 hafta öncesi şampiyonluk yarışını sürdüren Karşıyaka’ya 6-0’lık Efeler 09 SFK zaferi sonrası Başkan İlker Ergüllü’den dev prim morali geldi. Ligde 4 sezon sonra Play-Off oynamayı şimdiden garantilerken, yıllar sonra ilk kez camiaya şampiyonluk heyecanı yaşatan Kaf-Kaf’ta Başkan Ergüllü takıma hafta içinde oynanan Kelkit Hürriyetspor ve Efeler maçının zamlı galibiyet primlerini haftanın ilk gününden yatırıp moral dopingi yaptı. Primlere Futbol Şube Başkanı Mustafa Taşova da katkı verdi.

        Karşıyaka’da iç sahada 10, deplasmanda 15 bin TL olan primler iç-dış 20 bin TL’ye çıkartılırken takım 2 galibiyet için 40’ar bin TL ödül aldı. İlker Ergüllü ve Şube Başkanı Taşova, bu hafta İstanbul’daki Bulvarspor deplasmanında ise şimdiden galibiyet primlerini 30 bin TL’ye yükseltip takımı motive etti. Daha önce hakediş ödemelerini de yapan Karşıyaka, Turgutluspor, Efeler gibi rakipleri sıkıntılar yaşarken şampiyonluk için sezonun final haftalarına mali olarak moralli girdi. Karşıyaka’da 21 Şubat’ta yönetim içinden başkanlığı devralan İlker Ergüllü takıma daha önce özel şampiyonluk primi de belirlemişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler