Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Karabağlar ilçesinde cep telefonu dükkanından bitişikteki iş yerine ve üst katlara sıçrayan yangının kundaklama sonucu çıktığı iddiasıyla ilgili bir zanlı gözaltına alındı.

        Çalıkuşu Mahallesi Coşkun Kale Sokak'taki 4 katlı apartmanın giriş katında bulunan cep telefonu ve aksesuar dükkanında 24 Kasım'da çıkan yangına ilişkin soruşturma kapsamında polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.

        Ekipler, inceledikleri 67 kamera kaydından olay yerine kasklı ve plakasız motosikletle gelen kundaklama şüphelisini tespit etti.

        Yangının ardından Buca ilçesine kaçan ve kimliğinin İ.S. olduğu belirlenen şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

        İ.S'nin ifadesinde iş yeri sahibinin ablasına sarkıntılık yaptığını, bu nedenle olayı gerçekleştirdiğini öne sürdüğü öğrenildi.

        Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

        Çalıkuşu Mahallesi Coşkun Kale Sokak'ta 4 katlı bir apartmanın giriş katında bulunan cep telefonu ve aksesuar dükkanında 24 Kasım'da çıkan yangında iş yeri kullanılamaz hale gelmiş, kasap dükkanı ve üst katlarda hasar oluşmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler